Followers

Tuesday, October 4, 2011

♥ KRU Production @ Sunway Medical Centre, Wat Filem Ke? ♥

citer ni dua minggu lepas, pihak KRU Production datang nak wat babak filem terbaru diorang
tapi file ape mama tak pasti la, mula2 dengar ura2 je
tapi time mama naik ke tgkt 4 untuk hantar dokumen ternampak Edry kat tempat shooting tu
tapi sape artisnya tu mama tak tau la plak..
nantikan je la ek filem terbaru tu..

p/s tak sempat nak snap2 pic dengan Edry, takut orang lain nampak jadi isu plak nanti...

3 comments:

Nana said...

hehe kita rasa ni time yg sama diorang shooting belakang rumah kita
blk keje tgk ada van kru kat belakang umah
dia pinjma umah jiran nak makeup2 diorang shoot kt bus stop umah kita

azam said...

melawat orang sakit ke??

hehehe

eima said...

jd isu pe ek ?? huhu

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.