Followers

Tuesday, October 11, 2011

♥ Mewah Dengan Makan ♥

 Ingatkan kat opis lama je mewah dengan makan2
rupanya kat Hospital ni lagik bertambah mewah dengan makan2
mana la nak kurus camni, kalo asyik ada wat jamuan je
takat masuk 3 bulan mama keje dah 5 kali mama join jamuan..l
 cantik wall ni suka bangat
 baru2 ni ada jamuan pelancaran untuk Klinik Pakar Ibu Mengandung...
then kat Hospital ni pun rajin wat contest
tapi mama plak ytak rajin nak join sebab sibuk sangat2 la

p/s kat opis kengkawan pun rajin wat makan2 gak ke?kalo opis papa lagik mewah k, chinese kan suka makan mewah2...

6 comments:

azam said...

woh...byk makanan.....

patut la bil hospital mahal...hehehe

hajarus said...

same la anje kat opis hjr pun mmg rajin beno wat mkn2... best.. ;d

Nana said...

opis ni mmg selalu wat beday
utk staff
tp kitorg biasa2 je
xde makanan mewah2
sempoi jek hee

Sidratul Muntaha said...

alhamdulillah..
murah rezeki anje..
takper..
rezeki dlm bentuk apepun
tetap rezeki

mamalieyna said...

kt sini dh kurang dh agenda makan2..hu~

sejak anje takde ni, blom buat lagi la..hu~ rindunya nak makan2..hee

mama rifQy said...

wah..siap ade contest tuh...kagum laaaaa..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.