Followers

Thursday, October 6, 2011

♥ Tahniah Asyu Balqis - Convo Nursing Diploma ♥

 Tahniah untuk Asyu Balqis yang baru je lepas convo Jumaat minggu lepas
dah lama nak update tapi tak berjaya curi gambo convo asyu balqis kat FB dia
dah di hideknannya semua gambo tu...
so dapatlah curi beberapa keping
tahniah jugak untuk pointer yang sangat memberangsangkan then telah ditaja oleh pihak MUCH
untuk sambung belajar ke Degree dalam bidang perubatan jugak
tahniah sekali lagik....moga2 ape yang di cita2kan akan tercapai k....

Balqis geram betul tengok bunga Asyu tu, nak2nya teddy bear tu....

5 comments:

azam said...

tahniah.....semoga berjaya di alam pekerjaan pula

Nana said...

tahniah..berjaya dengan cemerlang ye

Mama Zharfan said...

congrats asyu!!

eima said...

tahniah bleh la keja sebangunan ngan anje ....

mama rifQy said...

tahniahhhhhhh!!!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.