Followers

Tuesday, November 15, 2011

♥ Addicted ButterFly - So Beautiful ♥

Morning semua...ada ape2 peminat tegar keronsang?
mama kalo time bujang2 dulu suka kumpul kerongsang AVON
setiap kali kuar kempen baru mama dok kumpul...
now dah lama tak kumpul, pakai mana yang ada & asal boley je
tapi lately mama jadi addicted dengan kerongsang Butterfly...
pantang jumpa mesti beli nak wat koleksi...
jom tengok koleksi Butterfly mama..

see banyak rama2 kecik2 kan

rama2 ni paling mama sayang,
sebab paling cantik & paling besaq



kerongsang pepatung pun ada







since mama dah mula berjinak pakai shawl, so mama suka pakai keronsang ni
kat tepi kepala, balqis la paling suka sekali tengok mama pakai rama2 ni
mama dah mula minat kat shawl ni, cumanya kena pakai menutup dibahagian depan la...
baru mula berjinak2 & start kumpul shawl...

p/s kawan2 ada gak ke yang suka kumpul kerongsang cam mama?mama siap wat koleksi lagik

8 comments:

Cho Zila said...

samalah suka kumpul brooch avon zaman muda2 dulu.. tp dulu avonnyer brooch memang ok tahan lama, haritu balik kampung tengok der lagi elokjer batu dia tak karatpun... mak akak yang pakai sekarang... rama-ramanyer desain memang best...

Nana said...

xpernah kesempatan nak kumpul kerongsang
sebab tak tau la kenapa kerongsang selalu ilang..
haha
asik2 beli baru je kejenye

azam said...

cantiklah....

mintak 2...hehehe

juelee said...

eh sama la.. suke keronsang butterfly... comel..

mamasuri said...

hehehe..sy pun suka pakai shawl...mmg cantik kan bila padan dgn keronsang panjang2 gni..manis jer nampak...

maszmadi said...

cantik n cumel..... cam berminat lak nak kumpul gak.. masz suke yang blink2 hehe

♥SyilaSyira♥ said...

cantiknya...banyaknya koleksi rama² anje...

Mama Zharfan said...

me suka kumpul tapi tak de tema hehhe cutenya theme butterfly ni :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.