Followers

Tuesday, November 1, 2011

♥ Balqis Birthday Celebration - Part 2 ♥

Seterusnya acara yang paling diminati oleh kanak2
iaitu acara tiup Lilin....masing2 berebut nak tiup lilin
lom habis nanyi dah nak tiup lilin...

sampai muncung2 mulut masing2
acara potong kek plak....teruja dua kanak2 ni nak potong kek sampai lebam
berebutkan pisau tu plak...

Birthday Boy yang encem
Birthday Girl yang Cute 


tangan tetap dengan trademark yang sama....1 Malaysia k....
Birthday Girl yang comot...
cutie pie mama....so sweet....

hasil pic photographer yang tak bertauliah
papa marah time ni sebab mama dok asyik nak snap2 sampai tak makan pun
makan sikit je, mama memang kaki snap2 nak simpan wat kenangan
bukan selalu leh wat party camni, setahun sekali je
tapi kalo wat birthday party besar2an kena ada photographer bertauliah la jawabnya
sebab nanti tuan rumah tak terlayankan tetamu plak...

so ok tak hasil gambo snap2 mama ni?
colourful kan gambonya....

8 comments:

Mamamya said...

hepi b'day balqis semoga menjadi anak yg cemerlang di dunia n akhirat...amin.

b'day boy tu tembamnya... :D

Mama Hanim said...

Cantik sgt..meriah gitu. Mesti balqish happy sgt kan.

mummy_ayu said...

seronok la balqis, ada geng nak sambut buzzday..meriah..

Nana said...

meriah nye wlpon kecik2

azam said...

:) sukanya bestday party

Sidratul Muntaha said...

baju aqish lawo..
kaler merah mak ngah
hhuhuhu
happy birthday aqish...
acik baru ade masa nak nengok blog mama kamu smbil tinggal jejak arini..
moga jadi anak yg solehah..
amin

LYAfrina said...

COMELNYER... PIC PON CANTIK2 SGT.. x btauliah pon.... pic kemain cun tu.. sma cam lya..klo dan bgmbr..mkn pon jd krang la..nk wk camnerkan?? dh mmg peseng g2..

Salina@IbuAqil said...

Alolololo!! Besday girl ni.. Comot2 pun comel ler.. :D

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.