Followers

Wednesday, November 30, 2011

♥ BE TERbaik di Abad Ini ♥

orang lain BE lagi meletop2 mama baru takat ni je la yang termampu
since takde tenet kat opis update blog berjadual so wat takat yang mampu je la
untuk iklan Mamil Gold tu ingatkan dah stop running
rupanya ada lagi saki baki iklannya...
Alhamdulillah atas rezeki yang ada....berusaha sekadar yang mampu je
dah berBW dah tak de la sekarang, komen2 kat blog mama pun dah tak banyak
sebab mama tak BW so blogger lain pun tak BW...
tapi mama masih ingat kawan2 semua k...
dari sejak wujudnya blog mama ni..

so entry BE ni untuk tatapan peribadi mama je...bukan nak nunjuk2 orang lain dapat lagik banyak dari tu...

4 comments:

SiTi said...

waaa sonoknya...kak jom join GA ct...


http://zuarcity.blogspot.com/2011/11/giveaway-cenderamata-dari-pangkor.html

Mama Hanim said...

Hebat tu anje. Tahniah..jeles tgk woo..

~ yus ~ said...

wah! 1 BE dah capai banyak tu, mmg masyuk....

Tahniah!

@lfidah @dim said...

mcm mana nak tahu kita ada BE atau tak?

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.