Followers

Friday, November 4, 2011

♥ Camne La Nak Kurus ♥

Dah lama bercita2 nak diet, tapi sampai ke sudah la tak berdiet2nya
last2 papa kata tak yah diet la just maintain kan je berat badan
sebab awal tahun depan planning for 2nd baby...tak sabo nak preggy
mama teringin sangat2 nak baby boy....
semalam teringin nak makan kepak ayam percik
dah lama tak makan ni, ingat lagi dulu time mama b4 kahwin selalu gak la makan ayam ni
tapi time tu RM1.00 je satu kepak, now dah mahal la....
RM1.50 satu kepak, kadnag2 tu ada gak yang jual RM1.8 satu...
tapi mahal2 pun ada gak orang belikan...




dah laa tak makan nasi lemak lauk sotong...nyum2
ni menu balqis, satay RM0.50 sebatang....
kalo dapat makan dekat 12 cucuk la balqis sorang je...
kami ada tempat peberet beli satay ni
siap amik no tepon kalo teringin leh tepon terus je...



jangan ada yang terliur pagi2 ni ek...
semalam dok cari ayam potong yang farra selalu makan tu
tapi tak de orang jual la, ari ni ada pasar malam leh la beli....

p/s mood gumbira sebab Isnin cuti, so no Monday blues....

4 comments:

notti netti said...

gambar ayam tu mmg seksi.....net mmg suka ayam tu...husband pun suka..tapi x boleh amalkan selalu....:(

azam said...

:) kalau macam ni xkurus laa....

hehehe....makan sayur je

POSH76 said...

sedapnyerrr!!!!!!!!!

ADEEYA said...

Umm sedapnya ayam tuu *gulp

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.