Followers

Tuesday, November 22, 2011

♥ Colgate Free Demo @ Giant Kota Damansara ♥

Weekend ari tu kami pi Kota Damansara ada free demo gosok gigi untuk kanak2 
balqis kalo ape je demo memang dia suka je nak join...
so ari tu pi la demo gosok goigi...
Mama, tolong ajar balqis cara berus gigi..
sehari balqis selalu gosok gigi 2 kali...pagi & malam...

agak terover muka mama tu, letak ubat gigi hujung2 berus je..


dah start nak gosok gigi, sempat lagi asyu snap2 pic kami berdua

berus gigi sure nak warna merah punyer....




mama plak yang lagi xcited...



so dapat topi crown princess
say peace....



baju je gosok gigi, tak lama lepas tu promoter cadbury bagi coklet plak...aduyai..
cute girl with Asyu...kami pakai baju kurung sebab baru balik dari kenduri kahwin sepupu mama



kami tiap2 weekend pi Giant Kota Damansara ni
dah jadi rumah kedua kami, sebab balqis suka main playground kat situ...
kami dah siap hafal ape yang ada jual kat Giant tu....

kawan2 kalo weekend suka bawak anak2 pi mana?

1 comment:

mama rifQy said...

samee..suke gak g giant !! sbb ade playground..leh Iqy berseronok main kat situ

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.