Followers

Friday, November 4, 2011

♥ Congratulation To My BIG BRO ♥

Alhamdulillah semalam SIL mama selamat bersalin anak yang ke 2
Abang mama memang nak kan baby Girl, sebab yang 1st boy
then tercapai la hajat dia biler SIL mama bersalin baby Girl...
jom imbas kenangan kami bersama dulu...


Mama & Abang mama kahwin sekali dalam satu majlis yang sama...
pelamin ada 4 kerusi...

ni gambo kami time wedding dulu...

then kami dikurniakan cahaya mata pertama pada tahun & bulan yang sama
Damia Nurin Balqis & Muhammad Amirul Fitri
Balqis lahir pada hari raya pertama pada tahun 2007
manakala SIL mama lahirkan baby boy dia pada raya ke 9 tahun 2007
mereka membesar bersama, baju pun kadang2 tu kami beli sama
cuma balqis kecik sikit dari Fitri, Fitri chubby...
mereka berdua sambut Birthday bersama tiap2 tahun
tak pernah miss, ni masa 2 tahun yang masa setahun tak tau mana pi gambonya....
ni masa birthday 3 tahun Balqis & Fitri
dan yang ni terbaru Birthday 4 tahun....
ni la baby baru dalam kuarga kami...
so cute & chubby geram je mama tengok
semalam SIL mama selamat bersalin
baby ni seberat 3.4kg....bersalin normal

ni abang mama with new baby...
bila tengok semua orang ada baby baru, teringin sangat2 nak preggy
suka cium bau baby, aroma tersendiri
so tak sabo nak balik beraya nak tengok baby baru ni...
nanti mama snap2 picnya lagik k....

Tahniah sekali lagi untuk BIG BRO mama....
semoga baby Girl yang baru ni menjadi anak yang solehah...amin...

p/s mama citer kat balqis "fitri dah ada adeq baru"...then balqis plak tanya "aqish pun nak adeq, mana adeq aqish"...ha ha ha balqis ingat cam anak patung je kot wat kawan....

5 comments:

mamalieyna said...

waaah ada sepupu baru la balqis...chubby nye baby..gerammm...~~~~

tahniah~ ^_^

mamamiera said...

tahniah kat abg anje..
anak 1st same tahun & bln lahir..
ank 2nd, anje plak belom..
bile tu..? =p

Salina@IbuAqil said...

alololo comelnya.. welcome baby!!! sis, Selamat Hari Raya AidilAdha dari EmIenAqil!! ;D

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tahniah buat abang anje tu :) lengkap dah sepasang :)

my nuha msh tak percaya dlm perut me ni dah tak ada adik dia.huhuhu

Masya said...

gebunya pipi baby.. tahniah.. dapat anak buah buah baru... so sweet.. sy doakan balqis pun cpt² dpt adk juga...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.