Followers

Friday, November 25, 2011

♥ Every Week, PlayLand & PlayGround Time For Balqis ♥







Weekend ari tu kami ke Jusco Metro Prima
dah lama tak pi situ, so pi pun nak bawak balqis main playland & bersuka ria
kami memang lebey suka bawak balqis ke tempat like taman, playground, Playland
kalo nak diikutkan Playground Giant Kota Damansara tu
tiap2 minggu kami pi, sampai dah naik jemu mama nengok benda2 yang ada kat situ
tapi balqis happy je dah nama pun budak kan, hidup dia celik mata main je yang diingatnya
ari tu pi Playland ni RM5 untuk sejam....tapi main tak sampai sejam pun sebab balqis
nak drawing kat depan tu...gambo tak sempat nak transfer habis la...

lepas main playland kat LG ni balqis main playground kat G plak, RM3 untuk 20 minit
dah lama tak pi rupanya dah renovate cantik playground tu....
so singgah la kejap bagi anak dara puas main...
tak de mood nak update sangat, tapi dek kerana BE Toyota yang dah meletop2 tu
running dengan jayanya, gagahkan jugak la nak update blog.....

so weekend ni papa planning nak pi PD plak, tapi esok pagi baru pi sampai Isnin
bestnya, tak sabo nak pi jenjalan, tu pun kalo jadi la...mama nak pi genting
tapi papa tak mau la plak, musim hujan katanya bahaya sikit nak mndaki bukit tu....

so weekend ni kawan2 plan pi mana?bestnya 3 hari cuti....
happy weekend yang panjang semua....

6 comments:

mama rifQy said...

aik..nape xde orang pon kat playland ni....wow..na tak pernah rasa BE yang meletop !!

maszmadi said...

bebudak seronok jerk main kat playland tu kan,..

hurm, cuti balik kampung johor sambut anniversary parents.. insyaallah

Nana said...

btol2...musim ujan bahaya skit nak g tmpt2 mendaki takut jalan licin je..
kita pon nak keluar dari KL juga cuti ni

e.l.i.s.s.m.i.e said...

syoknya dia main kat playpand tu yer. eliss jarang pegi tmpt gitu. weekend ni eliss pegi penang pastu pegi kedah :) ada kenduri sbnarnya.

Izan Ishak said...

best balqis main playland tu. mmg tak jemu2 kan... happy je tgk dia main...

yelah...skrg ni musim ujan kan. nak gi jalan2 pun rasa mcm tak best. risau pulak nak tinggalkan umah...

Em's Family said...

pergi PD yer.. mira dok kl je lah tanam jagung kat KL ni :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.