Followers

Monday, November 21, 2011

♥ FREE TICKET - Dutch Lady Kid @ School & Movie Mania ♥


Cuti sekolah wat ape?mama ari tu register untuk Dutch Lady Kid @ School Movie Mania
sape2 yang ada anak berumur bawah 12 tahun leh register untuk dapat tiket FREE k..
TQ to Amy sebab tag kat FB mama...

6 comments:

mama tisya said...

movie free best bw ank2 kn...

Nana said...

dah reg juga hehhe insyallah klw dtg jumpe la kite

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

kita pun ada register..tgk kat tgv sunwai pyramid..

mamalieyna said...

cuti sekolah rutin cam biasa je anje, tp tak bleh cuti ada la en suami tu, sbb kena bg laluan kpd mereka yg ber'anak' sekolah mau cuti2..hee~

so, as usual je rutin kami..hu~

apa2 related dgn Fb, mls noo nak join..hee~

sue zainun said...

ada syarat2nya ke?

mama rifQy said...

kite ni mmg tak leh le nak join anje..jauh sgt wayangnyeee!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.