Followers

Friday, November 18, 2011

♥ Holiday For Terapi Diri ♥

dah lama tak pi bercuti, papa pun dah bersungut sebab mama tekun sangat keje sampai tak nak amik cuti
la ni mama memang tengah giler2 tengok promosi diakaun dari My Deal 
tangan tu gatal je nak tekan BUY NOW
baru2 ni tengok bercuti ke Bukit Fraser only RM58, wow so cheap la...
anyone yang dah beli?ok ke?kalo ok ingat nak beli la, leh la bercuti time weekend nanti
Holiday TERAPI diri bak kata papa....kami berdua Hobi suka pi bercuti
tapi bukan pi jauh pun yang dekat2 je la...

kengkawan suka pi bercuti gak tak?

2 comments:

Nana said...

ada tgk deal ni tak tengok je fraser tak berani nak amek hee..aritu g balik ari pon dah rasa something xkena dengan fraser dengan damia nampak..tut..aiseh xmo cite kang org takut g fraser

mama rifQy said...

mmg besh bangat kao g bercutii..kan ??

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.