Followers

Wednesday, November 30, 2011

♥ Holiday Melaka - Negeri Bersejarah (Part 4) ♥


Lepas posing2 kat bawah balqis dok sibuk ajak nak naik puncak Afamosa tu...
leh tahan tinggi gak la lenguh kaki mama naik tangga, nampak sangat2 la dah lama tak jogging k...
pemandangan dari atas....
nampak kapal cruise, balqis dok sibuk ajak pi dekat kapal tu...nak naik katanya












haq ni dia dah suruh stop snap2 k...












kalo tak salah mama dalam Afamosa tu ada makam pahlawan dulu2
tapi bukan pahlawan Malaya la...papa tak berapa suka sangat pi naik atas ni
sebab ada makam kan...bawa balqis plak tu takut jadi ape2 plak
tapi balqis paling suka la pi sini, kami snap2 pic kat luar Afamosa je...
dapatlah bergambar kenangan kat sini.....
lepas tu kami turun pi makan2 then singgah masjid solat Maghrib then ke acara seterusnya.....

5 comments:

Cute MuM said...

haritue ada plan nak pergi melaka..
tapi daddy dania taknak..
katanya mesti ramai orang..

sukalah tgk balqis nie bergambar..

Mama Khairan aka Rudy said...

Dah besar pon balqis .. rambut pon panjang dah ... still cumil .. steady, ya.

Mama Zharfan said...

byknya pic balqis posing2 hehhehe sporting jer tu :)

Sidratul Muntaha said...

farmosa ni takyyah la gi
bau hancing pun jugak kdang2
btw..makan yg depa buat tu klu tak silap makan org portugis lama2
pastu kubu farmosa ni buat dari tulang dan batu nisan org islam dari zaman tu..
klu sejarah sebenarnya farmosa ni..takkan org nak pergi..

Nana said...

ktorg klw g melaka mmg xnaik dah atas ni hahah malas nk naik tangga amek gmbr kt bawah je

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.