Followers

Thursday, November 17, 2011

♥ Nasi Paling Mahal Di Alaf Ini ♥




ari tu kami makan kat food court Jusco Sunway Pyramid...
mama makan nasi campur...
lauknya telur goreng + nasi + sayur + kuah...
total semua RM5.50....perh...mahal giler k....
kalo kat cafe hospital mama baru RM2 lebey je...
rege RM5.50 tak termasuk air k....nasi lauk pauk je....

ada sape2 yang pernah makan lauk mahal2 camni?

6 comments:

Mama Zharfan said...

tak byk tmpt yg murah sekrg ni..tapi kalau lauk telur, biasanya tak sampai harga mahal gitu kan...ish ish ish

Sidratul Muntaha said...

uish.
mahalnya..

SyaNa said...

hehee
kalo kt opis aku ni mmg biasa nasi gini dlm 5 gitu

Ila said...

rasanya itu biasa je kot kalau kat foodcourt...

mamalieyna said...

dapat lauk ayam seketul puas hati gak kan..ini telur je, mmg pttnya below RM3 je..hu~

e.l.i.s.s.m.i.e said...

memang mahal ni. kalo 550 tu leh amik ayam dah :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.