Followers

Tuesday, November 29, 2011

♥ Our Journey To PD - Holiday part 1 ♥

Morning semua, sangat2 penat + ngantuk ari ni sebab pi Holiday cuti ari tu
semua gara2 Holiday last minit punyer....
papa punyer planning la ni....sabtu kami bertolak le PD for penghujung cuti2 Malaysia...
pegi koboi je tak de booking mana2 hotel, sebab papa ada kenal orang2 kat sana untuk booking hotel...
sib baik kawan papa ada lagi hotel kosong kat area situ last2 dapat kat Bayu Beach Resort RM270 semalam...cuti sekolah memang mahalkan, tapi nak wat camne nak pi jugak..
suasana dari sudut beranda...
tak banyak snap2 pic hotel....sebab kami banyak berjalan2 je...


then blah malam kami ke Pasar malam PD....
dok saje jalan2 cuci2 mata je sampai tengok ape yang berkenan...
balqis plak dok sibuk nak menan cam kipas heli tu...
tak de snap2 gambo kat PD pun, sedey betul baru nak snap2 bateri camera habis plak...
lepas pi pasar kami lepak2 kat tepi pantai sambil makan steamboat....nyum2...

3 comments:

azam said...

nice pd.......
bulan depan ada kerja amal kat pd....cuci pantai........hahahaha

xnak.....hehehe

Mama Zharfan said...

beshnya cuti2 PD :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah srnoknye..jnji dpt holiday w/pun last minute kan..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.