Followers

Friday, November 18, 2011

♥ Please Pray For Balqis ♥

Masuk ari ni dah 2 hari Balqis demam, bukan demam sikit2 tapi demam panas
semalam papa amik EL untuk jaga balqis...today pun papa EL gak..
balqis request someone take care dia...so cuti papa banyak lagi papa cuti....
TQ to papa sudi Take care balqis...after this giliran mama plak k

semalam pi klinik jumpa doktor suhu badan dah capai 40....doktor cek tekak balqis
sekalinya doktor cakap tekak balqis dah bernanah...Ya Allah nak luluh rasanya biler dengar
mama ni dah la cepat touching sikit, so nak berderai airmata...
papa takut perkara yang sama berulang lagik, kalo leh tak nak sampai admitted
sebab sian tengok balqis kena masuk air....mama berdoa sangat2 supaya balqis cepat sembuh...

rindu wajah ceria balqis yang suka wat sepah rumah tu....
lepas baik demam kita pi bercuti k, terapi Minda masing2....



17 comments:

Sidratul Muntaha said...

kerap sgt si balqis ni demam n sakit anje
takde beri ape2 supplement ker?
ataupun tukar susu?!
in certain period..susu yg kita beri pada anak mmg ade effect/
esp susu formula.
takyah jauh2..
aqil la..
ade tonsil..
compare to ara yg aku bf exclusively..
sakit2 kronik jarang
sampai bernanah tekak tu?
maybe due hygine kot?!
hopefully balqish cepat sembuh

kayyana said...

sian balqis.. aunty yana doakan semoga balqis cepat cepat sembuh dan boleh sepah kan rumah mama lagi..

Mama Zharfan said...

moga balqis cepat sembuh..amiin
memang risau bila anak2 demam...:(

mummy_ayu said...

ala siannya..
semoga Balqis cepat sihat key...take care!!

syawalsimpsons said...

ala ciannyer balqis x sihat lagi....aunty soya doakan balqis sihat ye...cian mama sedey....

wan nurul hezrina said...

get well soon akish.risau bila anak2 dmm

fieda said...

ala siannya balqis..semoga cepat2 sembuh ye dan ceria mcm biasa2 tu...

mamalieyna said...

balqis demam panas?...huu~ semalam abah haidar g ambik haidar umah ibu, taktau plak balqis takde, sehari sebelum tu, balqis nmpk aktif n ceria je..sian..hrp tak melarat2 demamnya...sihat cpt ye balqis..

maszmadi said...

mga balqis cepat sembuh yerk..... ameen

Norazrani Maamin said...

siannya balqis..semoga cepat sembuh yea syg...

Alycia said...

get well soon balqis..

Ila said...

semoga balqis cepat sembuh..amin

Sue @ Nenie said...

Salam Kak..Semoga cepat Balqis cepat sembuh...

Dulu masa anak saya high temp. doc suggest selalu letakkan towel yang dibasahkan ngan air paip dan selalu buh kat kepala dia...Bukan setakat kat dahi saja tapi kepala, kalau boleh sepanjang hari, sepanjang harilah... pasal kanak2 especially baby sangat sensitif ngan high temp takut ada efect nanti...Dan nasihat biasa bagi banyak minum susu/air...

Apa2 pun saya doakan semoga Balqis cepat sembuh dan ceria seperti sediakala...

Iela Fazielah said...

moga balqis cepat sembuh... amin

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

cian balqis asik demam jerk..
kami doakan moga balqis cepat sembuh..

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

cepat sembuh balqish..jaga makan yea ..

mmg susah hati kalau anak sakit..biar kita sakit jgn anak yg kecil ni menahan sakit x sanggup tengok..

Salina@IbuAqil said...

Moga Balqish cpt sembuh.. Moga Allah swt terus melindunginya.. Amin!!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.