Followers

Tuesday, November 15, 2011

♥ Shopping Time @ Parkson Subang Wow Wee...♥

Aktiviti Badminton papa dah start balik setelah sekian lama papa berehat
so aktiviti kami dua beranak bershopping pun bermula
mula2 plan tak nak ikut sebab mama penat kemas rumah ari Ahad ari tu
tapi lepas di tanya berkali2 oleh papa nak ikut ke tak
then since papa kata pi Parkson Subang Parade tengok beg sekolah balqis
gagahkan diri gak la, lagi pun mama nak beli baju lengan panjang untuk balqis gak
since balqis tak de banyak baju lengan panjang..
so sampai ke Subang Parade kol 8 lebey camtu, then papa bagi duit untuk makan + shopping2 sekali....
tolak la balqis dalam stroller untuk jalan2
mula2 asal plan nak pi Sunway Pyramid, tapi dek kerana masa dah suntuk
so pi Subang Parade je la jawabnya....
ada Sale kat Parkson...Parkson Grand Sale....




time ni kami survey2 beg untuk balqis...
balqis dok sibuk nak beg Hello Kitty tu....RM69.90
terketar2 tangan mama nengok regenya..
then part paling best biler balqis nak kan beg ANGRY BIRD
cepat terpengaruh kanak2 ni kan..
sekali belek rege dia...terus tangan jadi terketar2 RM119
perh leh gugur semua rambut kalo balqis nak beli beg tu...
sib baik leh pujuk, sebab papa soh survey je, nanti pi beli dengan papa sekali
cantik2 beg2 kat sini, semua untuk girl je...pinky2
then balqis nak beg Barbie ni, nak sama dengan cap dia katanya...
tapi tak beli gak, sebab nama pun survey
balqis dah mention awal2 semua barang dia nak warna pink...
Cap tu pun baru beli, tiba2 minat plak dia nak pakai cap
padahal sejak lahir lagi balqis memang tak suka letak ape pun kat atas kepala dia..
memang pantang dia la kalo didandan kan, tapi now dah besaq dah pandai bergaya...
topi tu pun dah RM29.90, tu pun dah jenuh mama tanya banyak kali
kalo nak pakai mama beli, kalo takat beli tapi tak pakai baik tak payah beli membazir je
dan tak sangka balqis pakai sampai nak tido, semua dek kerana ugutan mama punyer pasal...












pic snap by balqis, bawak camera cokia je + snap2 pakai hanset
time ni kami tengah tunggu papa pick up, minggu ni ak tau papa pi maian lagi ke tak
kalo pi leh la kami ke Empire Gallery plak....
jom tengok hasil rembatan ari tu...













konon2 nak beli sepasang je, last2 TERbeli banyak la plak
since ada sale untuk baju2 yang tertentu...
tapi semua beli long sleeves pun, sebab memang aim baju tu cuma satu je dress Pucca..
yang romper kecik tu nak bagi kat anak buah baru mama tu...

best2 dapat pi shopping berdua dengan balqis
lepas shopping kami pi MC Donald sebab balqis nak main playground...

after papa pick up mama cakap kat papa balqis nak beg sekolah Barbie RM69.90
ada less 10% je, then leh plak papa cakap kita beli nanti tunggu sale Back To School...
adei bukan main lagik balqis kalo mintak ape je dapat dengan papa....
kata papa janji balqis nak pi sekolah....kalo mama la sayang duit nak beli
tapi beli pakai duit papa tak pe la.....

6 comments:

Salina@IbuAqil said...

uishhhh shopping sakan.. ;D

Zana Nordin said...

amboi
pink di mana2

syoknyer dpt shopping kan
terapi minda sungguh
walaupun shopping utk baju anak2 je rpun
janji shopping

meriah baju2 aqish
bertambah ler koleksi baju2 aqish

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

wah comelnyer balqis pandai berposing...bestnyer menyoping sakan...

Mama Zharfan said...

besh shopping2 :) comel balqis pakai cap tu heheh

Ms Fai said...

salam perkenalan mama...wah, untunglah balqis dapat jugak beg Barbie tuu... ;)

mamalieyna said...

bestnyer sopin sopin...tetiba baru teringat, lama tak sopin tuk dak haidar, lately ni dok beli brg bb je kan..huu~ cian dia..=P

waah balqis nak g school dah, kejap je kan...haidar lmbt lg

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.