Followers

Friday, November 11, 2011

♥ TQ To Aunty Suzz ♥

Tepat pukul 11.11am bertarikh 11.11.11, cantik tarikh tu....
mama nak ucapkan...
Special TQ untuk my Good Friend Suzz yang bagi hadiah Birthday untuk balqis
semalam selamat sampai kat opis papa..
dalam kete lagik balqis dah tak sabo nak bukak hadiah tu bila mama cakap hadiah tu untuk balqis
then biler bukak balqis tengok banyak pinkiy2 colour
teruja sangat2, balqis kalo dapat hadiah memang dia teruja siap cakap
"TQ mama, pandai la mama ni beli hadiah cantik untuk balqis"
then mama cakap, hadiah ni bukan dari mama, tapi dari aunty suzz
then balqis cakap "pandai la kawan mama aunty tu beli hadiah cantik untuk balqis"
tima kasik aunty...

time mama snap2 pic ni balqis dah zzzzzzz.....ngantk sangat2
hadiah pertama yang balqis paling suka Lip Gloss tu...
perisa strawberry lagik, balqis suka...
Birthday card for balqis..

then sehelai baju lengan panjang Mothercare untuk balqis...


pencil box ni leh simpan untuk balqis pi school nanti...

TQ ye suzz untuk semua hadiah2 tu...
semoga ikatan persahabatan yang terjalin akan berkekalan sampai biler2...amin....

p/s ari ni terkocoh2 update blog sebab terlewat pi keje....

5 comments:

Fitri Senin said...

hari ni belum update belog lagi..

Mama Zharfan said...

ala anje, hadiah kecik ajer ni...malu me :) tak pyh buat entry actually--lupa nak pesan awal2 hahah :)
nice knowing u :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

bestkan dapat hadiah dari blogger..

mamalieyna said...

waah banyak hadiah balqis..cun2 plak tu..cik na je tak kasi2 lagi..huu~

sue zainun said...

balqis punya besday ke harini? eh2 sama ngan auntie sue lah..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.