Followers

Monday, November 21, 2011

♥ Wedding 20112011 - Akad Nikah♥

Morning semua, ada yang Monday blues ke ari ni?
selama t cuti sekolah semua untuk kanak2
ada yang pi bercuti ke sempena cuti sekolah ni?
20112011 adalah tarikh yang cantik untuk sesuatu majlis
so semalam majlis perkahwinan sepupu mama...
Selamat Pengantin Baru k...so sweey in Orange + & Green...
jom tengok pic2 yang sempat di snap2

hantaran dari pihak perempuan untuk pihak lelaki
mama with sepupu mama
asyu with sepupu, sama2 Staff Nurse k
dua2 sepupu mama, ada yang kenal ke?
comel anak dara ni, suka tengok mata bulat dia...
girl ni yang demam, dok merengek je, tak berapa nak sihat lagi siap bertampal cool fever lagik

tapi tetap nak posing2 gaya lentik2
so cute apam lady bird ni, balqis suka banget..
acara majlis akad nikad, tapi bertukar menjadi gelap gelita biler tiba2 je
elektrik blackout...sebab banyak sangat guna tenaga elektrik..
sian pengantin, dalam kenangan sungguh
acara menyerahkan duit Mas kahwin
acara membatalkan air sembahyang






cute mama suka hantaran yang ada, semua pakai sangkar..
zaman mama kahwin dulu tak de lagik fesyen2 gini...





pengantin yang happy go lucky, peminat warna hijau yang tegar...
Family sebelah pengantin perempuan...
mama ni curi2 jadi fotographer tak bertauliah je...
dapat la beberapa keping gambo untuk kenangan kan...

ni acara malam akad nikah tu....acara bersanding keesokan harinya plak...
amin segalanya selesai, semoga berbahagia selamanya....

3 comments:

sue zainun said...

selepas 111111 nie satu lagi tarikh yg cantik..
cantiknya hantaran die..
insyaallah semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..

*monday blues arini..huhu

Nana said...

selamat pengantin baru
jarang2 pengantin nikah kaler oren kan?
bese mesti putih kita dlu pon xpakai putih hee

mama rifQy said...

canteknyeeee !!! cantek pengantin pompuan..siyes

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.