Followers

Thursday, December 29, 2011

♥ Dutch Lady Movie Mania ♥

Morning semua, event weekend ari tu sarat sangat ke sana sini
letihnya terasa sampai ari ni...tapi sadisnya banyak gambo yang hilang
balqis terdelete, mama pi bawak camera cokia je
lupa nak bawak DSLR mama tu...so hasil gambo pun kureng memuaskan...
ada gambo yang mama amik dari blog Amy
kami sampai agak lewat gak la, dalam kol 9 lebey camtu, dapat kerusi Line M
dah hampir kedepan dah tu...

Mama & Balqis with maskot Dutch Lady Kids & School
mula2 balqis cam takut2 kat maskot ni
biasa la budak2 kan....

 blogger pertama yang mama jumpa adalah AMY
gambo ni pun pinjam dari blog Amy k, gambo yang mama snap2 habis delete semuanya..
time ni kids bergambo dengan maskot, leh plak balqis dok pandang belakang asyik perhatikan maskot tu
time tengok movie, balqis dgn bendera Dutch Lady


balqis tak berapa pandai tengok wayang sangat
dia mula rasa rimas bila kena duuk diam selama hampir 2 jam
baru 20minit dah mula ajak kuar nak pi playground...boring katanya...
then after that kami bergambar kat luar The Curve...
model yang dah lama tak berposing sakan...
mama plak lupa bawak camera...sayang sungguh la



huh...melentik tu jangan kira la...




habis terpukau semua orang yang lalu lalang tu
tapi ada plak yang menegur "pandai tol budak ni bergambo"
terus la terbantut model ni nak posing bila ada orang tegur...
kaco betul la...baru je enjin nak panas k....

so totally seronok jugak la eventnya, sebab b4 start movie ada beberapa games untuk kids..
selain tu dapat goodies bag jugak...leh tengok kat blog amy k...mama tak sempat nak snap2

p/s tak sabo nak tunggu gambo mama & balqis kat FB Dutch Lady Movie Mania...nak tengok hasil gambo kami dari jurufoto pro....
p/s tak de gambo papa time Dutch Lady Event ni, sebab papa Planner kat Kilang Yeo's...ala air kotak Yeo's tu, so tak leh bergambo time event Dutch Lady ni, sebab deme ni competitor, salah k, nanti pihak company kata bagi kerjasama dgn competitor plak...he he he...

7 comments:

Fitri Senin said...

Sah boley jadi model =)

mama tisya said...

balqis terdelete ye..nasibaik ada skit yg tk terdelete....tisya pn ada posing2 kt air pancut tu gk..tp tk up lg gmbrnye....bdk2 mmg takut kt maskot tu kn ..tp mmg best dpt lyn movie free tp balqis tk brp biasa lg tu yg die boring kot..tkpe slow2 bw die lyn movie..tisya 2x dh tgk citer alvin ni

sue zainun said...

sue tak suka sgt minum susu tp kalau teringin mesti akan bli susu dutch lady dlm kotak..sedappp..banyak jgk gambar walau xbwk kamera..hehe xper janji ada sikit leh wat kenang2an kan..:)

::NureeN:: said...

amboi... best tgk balqis pose last pic tue.. ok la dia mau jgk pakai baju mcm tue klau ellesya mmmm susah bebenor

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah srnoknye.. g event camni...

srnok tgk balqis ni jenis sporting untuk posing2..kalau zaquan susah sgt nak dpt kerjasama

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alaa comel nya dia berposing sakan kat event tu yer :)

kayyana said...

wah... pandai betul si balqis ni berposing yerk.. hehehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.