Followers

Thursday, December 8, 2011

♥Family Treatment Air Asia Booking - Langkawi ♥



minggu ni Air Asia wat sale RM0.10 untuk ke beberapa destinasi yang terpilih
so pagi2 tadi mama try la online booking, senang je tak sesak sangat
maybe tak ramai lagi yang tau kot
mama booking ke langkawi bulan September 2012
since papa dah bagi green light untuk booking untuk family treatment tahun depan..
tapi agak ragu2 la sikit sebab tahun depan memang planning untuk preggy...
risau la plak, so try2 survey je dulu tengok camne..
tak kan dah almost 9month preggy still nak fly2 lagik....
tapi rege memang tak semurah dulu la, sebab b4 this RM45.90 je camtu untuk 
2 dewasa 1 orang kanak2
now dah ada Fuel Surcharge RM30....so mahal sikit la
tapi still murah jugak la kalo nak dibandingkan time tak de promo kan...

so sape2 yang memang dah berhajat nak cuti2 malaysia leh la booking k...
ada banyak jugak tempat2 yang terpilih....
lambat booking nanti mesti dah penuh then websitenya mesti jem....

selamat booking semua....

p/s Family treatment kami bulan April 2012 ke Johor...setelah belajawan 2012 dibentangkan oleh papa..then diluluskan oleh menteri kewangan oleh papa jugak....Happy Holiday....wihu......

9 comments:

Zie Fauzi said...

tahun depan bercuti ke Langkawi yer...

Lama x gi sana walau boleh dikatakan dekat jgk.. huhuhuhu...

etiey.com said...

wahhh cepat hapdate!!!

atty's said...

kty tadi ada terai2 gak..tp bila pikir ada 3 trip next year , satu maybe cancel..sbb akak kena g plkn..jadiknya ..stop dulu booking.

Mummy Dasy said...

pergh mmg murah giler tp dari mlm td x dapat masuk huhuhu

Nana said...

hehe sama la xsusah pon nk book pg tadi
tp try tengahari skit manjang dok waiting room

amiey lee said...

betul rege tak semurah dulu..
kta dh booking april nnti ke KK guna rm3..

Em's Family said...

wah.. mira tak dapt pun promo.. so malas.. huhu tapi hubby dah tempah few months back untuk tahun depan.. tak sure pi mane -- boleh tak :p

eRiNsZ said...

sungguh pantas kamo...
psttt

jom join contest senang kat blog erin:

http://ehemsz.blogspot.com/2011/12/like-eisya-contest.html

yang lain pon jom join

Fieza & Shamz said...

nak kena jd ahli dulu ke..? saya try ari yg sama jd mahallah..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.