Followers

Thursday, December 22, 2011

♥ FREE Ticket....Dutch Lady Movie Mania ♥

semalam dapat kad invitation dari Dutch Lady (malas nak snap)
time register mama Cathay Mutiara Damansara (kat mana tu ek?dalam The Curve ke?)
ok ada sape2 yang join tempat yang sama dengan mama, leh la ngedate k...
papa nak join tengok movie ni setelah dipujuk oleh mama.....
kena bawak ape ek untuk tebus tiket ni?
balqis tak minum susu Dutch Lady la, camne nak tebus tiket?

p/s Happy Weekend semua....

4 comments:

Nana said...

ha..kedai baju jual hooded tu dalam e@curve ni la...kat cathay ni hehe nanti bole la bli kita dpt gka kad ni tp xleh g...ada kenduri

mummy_ayu said...

YU pun regitser gak ari tu tapi tak dapat apa2 pun..or maybe kat umah lama kot..tapi memang tak leh nak gie sbb dah pindah rumah nie plus weekend nie memang full...
tapi nak gak bawak Ian & Iris nanti tgk citer nie..

mama tisya said...

dlm e@curve wayangnye...kena bw kotak susu dutchlady yg kosong yg kids or school

emma said...

Hi anje, nnti leh la kite together2 eh.. insya'allah kite pg kot

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.