Followers

Monday, December 5, 2011

♥ Hasil Rembatan Cuti2 Malaysia @ Melaka & Port Dickson ♥

Morning semua, ada yang monday blues tak?
weekend ari tu kami tak kemana pun just pi open day Genius Aulad je..
then jalan2 pi playground macam biasa,
last entry untuk ari ni citer pasal cuti2 ari tu...
Jumaat lepas bz so tak sempat nak update blog..
pi bercuti sambil membeli belah, bukannya beli barang kraftangan pun

Sampai kat shopping mall dataran pahlawan tu ada Sale Padini
ape lagi terus terjah la since nampak ada sale barangan Miki Kids....
memang tengah aim suar jeans untuk balqois since suar Miki Kids yang mama beli time raya
ari tu dah senteng la, kejap je anak dara ni tinggi, so kena beli yang panjang sikit
tapi sukatan pinggang tetap...mama suka Jeans miki kids ni sebab kaki kecik + pinggang ada getah untuk adjust so tak yah pakai tali pinggang...
so dapat la 2 helai miki kids untuk balqis tu pun size 3 years, kal 4 years sure tak muat punyer
alang2 dah nyoping tu rembat gak la baju mama sehelai...
kainnya cantik lembut & tebal sedap dipakai
cumanya kolar baju tu meluas sangat la, kalo pakai tudung it's ok
tapi kalo tak pakai harus berhati2
Miki Maternity....persediaan awal...

hasil soping2 kat Melaka...then papa plak cam jeles je sebab tak de baju yang papa kenan time kat Padini tu
so papa balas dendam la esoknya pi Al Ikhsan kat PD plak...

hasil rembatan papa...

sian papa agak jarang2 la shopping baju untuk papa
selalunya untuk balqis then untuk mama...
tapi sekali dapat merembat tak hengat punyer....
papa memang suka baju jersi camni...so tak leh beli selalu la jawabnya
kalo dah sehelai baju pun cecah RM70...tiap2 bulan beli mau bengkok...


papa beli jersi pun untuk main badminton katanya...
kalo pakai t-shirt kan berat pastu berpeluh2
so ni la hasil shopingan kami 3 beranak..
ada sape2 leh teka tak ape yang ada dalam beg kamdar tu?


key chain papa beli....beli pun sebab nak pemotong kuku tu je sebenarnya...

sangat2 best cuti2 kali ni, planning hujung bulan ni time krismas nak pi bercuti2 lagik
tapi kat PD je kot kali ni...cuti2 untuk bagi balqis seronok2
tahun depan dah nak school dah....

p/s last part contest esok papa publish...dah tak larat nak manage, nak tutup dah pun....
oh ye ada tak sape2 yang menang contest tapi still tak dapat hadiah?
kalo ada sila email ke damia_nurin@yahoo.com sebab ada sponser yang kata delay hantar hadiah then ada gak yang dah pos awal...so mention kat mama kalo still tak dapat lagik k....

5 comments:

Nur-nba said...

Seronok tengok akak bercuti dengan family.. Banyak juga shopping tu.

Mama Zharfan said...

beshnya cuti2 sambil shopping2 gitu :)

Mrs. Lady's Stylo said...

Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

syoknya shopping.dah nak merancang tambah adik utk kakak balqis ker ? :)

Ijah EmoTemo said...

wow bestnya :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.