Followers

Monday, December 19, 2011

♥ @ Hytex Warehouse Sale ♥

Morning semua, kemalasan yang berganda untuk bekerja ari ni
setelah kepenatan dengan weekend ari tu
ari sabtu lepas pi My Dear beli car seat untuk balqis
ahad pagi kami ke taman metropolitan main badminton sambil berjoging
then lepas tu singgah taman Ehsan untuk pi Hytex Warehouse Sale...
mama sampai tepat2 kol 10pg, memang dah aim nak datang awal2 takut lambat nti semua dah habis
so sampai2 je terus la cekau bakul untuk pilih2 baju dgn balqis...

time kol 10pg tu tak ramai sangat orang, tapi lepas tu ramai giler
dulu hytex wat sale kat depan kilang dia, punyer la bersesak2 dengan orang ramai...
sempit + panas plak tu, Hytex sale ni memanng acara wajib kami tiap2 hujung tahun
sebab nak masuk tahun baru mama selalu beli baju & suar untuk pakai basahan balqis...

tapi kali ni Hytex wat kat stor...lebey luas + selsa sikit nak beli, then ada kipas so tak hot sangat la
jom tengok hasil rembatan mama

baju basahan untuk balqis, since suar tido semua dah tak seteng, then baju tido yang dari umur 6 bulan still 
pakai sampai sekarang now mama dah collect semua untuk simpan
dapat la rembat baju tshirt, suar panjang + suar pendek
paling best dapat rembat tshirt puma ni...pink colur
suar cartoon looney tunes



semua baju hasil rembatan on that day...

suar pendek untuk balqis pakai time siang
TQ to papa yang sudi bawak pi, mula2 cakap kat papa nak beli sikit je
nak tambah koleksi baju basahan balqis
tapi biler dah tengok banyak yang cantik2 belaka, mata dah naik rambang
semua mama nak rasanya, tu pun dah banyak kali tapis tu..
kalo tak mau lagi tinggi susunan baju tu...
this week papa nak pi jugak lagi...lepas pi taman metropolitan kepong tu, leh la singgah pi merembat lagik...
tak habis dengan tu, malam tu kami ke Nagoya plak
mama + balqis je la since papa pi main badminton so drop by kami berdua kat K4 subang


mama punyer turn, dari ari tu minat sangat2 la dengan baju biru polka dot ni
akhirnya dapat gak rembgat, sekali 3 helai plak tu
ari tu dah rembat 2 helai kain pasang wat baju pesak gantung....

weekend yang penat tapi menyeronokkan....

p/s minggu depan cuti ari isnin, wah bestnya dapat berehat2, then lagi satu minggu balqis dah nak sekolah...

9 comments:

ajumohit said...

Anje hytex ni mmg dekat ngan Umah Aju, sale smpi bila ye? Byknya borong hihi

Nad @ MamaZakwan said...

memang btul2 murah ek?
bape rm sume2 tu?
nak ajak papazakwan cam jauh pulak
abes kt duit minyak je nnt...
tolong belikan utk zakwan bleh?
hehehee

mamalieyna said...

waaaaaaaaaaa kalau k.ina g mesti menggila jugak ni..sale camni best la kan..ada tuk anak2 beso..

huu~ sedihnye, nnti haidar takde kwn..1 minggu je lg ada masa..hU~

ASHIKIN said...

mama,memang murah ke kat hytex warehouse sale tu?

baju2 range bpe RM?

igt nak carik baju ank sy gak,tp di abr 6 bulan ,,,de ke size cam dia erk?

tk pnah pegi ..tu yg tanya tu..huhuhu

cantik3 plak baju utk si balkis tu...

Salina@IbuAqil said...

Weeeeee!! Borong sakan ni sis.. ;)

yangyuyu said...

hi nak invite tuan blog

http://bamyuyu.blogspot.com/2011/12/ladies-photographer-giveaway.html

jom join giveaway-lucky draw-hadiah menarik:)

etiey.com said...

wahhh best! mmg jimat berganda-ganda kan

Nana said...

dah lama tak g hytex sale ni

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah srnoknya tgk hasil rembatan anje..byk tu..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.