Followers

Thursday, December 29, 2011

♥ Joging Time @ Taman MetroPolitan ♥

Ni event ari Ahad petang plak
 petang tu kami sama2 ke taman metropolitan Kepong....
nak pi joging kuruskan badan....

papa with uncle mama, papa ni dah la tak suka bergambo
tapi ari tu kena paksa bergambo....ha ha ha 

mama with maksu mama....kami pusing satu taman tasik tu k
rasa nak pitam lepas habis joging tu
kalo diukur satu tasik tu rasanya macam mama jalan kaki dari rumah ke KL la...
muka kepenatan setelah berjoging
ke taman memang aktiviti kami setiap minggu
selain pi playground kena la bersenam sikit jaga kesihatan tol tak
eh asyik gambo mama je mama plak balqis ni ek?

balqis sedang lena diulit intan....zzzzzzzzzzzzzz............
masing2 bawak raket nak main badminton...tapi angin punyer la kuat time tu
kalo dapat main layang2 syok la, tapi balqis plak tido


lepas angin dah sepoi2 bahasa kami main badminton sampai berpeluh2
really enjoy la kalo bab bersukan ni
papa kan every week main badminton
so mama secara automatiknya dah mula minat main badminton
tapi idak la main beria2 mau kejang semua kaki & tangan
orang tak pernah bersenam kalo sekali pi joging harus la krem kaki tangan

kawan2 selalu joging tak?kalo yang selalu joging tu sure steady je kan...
ada lagi aktiviti kami lepas ni...tunggu....

4 comments:

Nana said...

adoila lama sgt tak joging
mesti semput nk pusing satu tasik

Zie Fauzi said...

dah lama tak beriadah sejak pindah umah ni... dulu rajin ke taman metropolitan relau sebab joging kat sana turun naik bukit.. tiba2 rindu Penang.. huhuhu..

Mama Zharfan said...

me dh lama skip aerobic ni *sigh

ADEEYA said...

Huhuhu saya dah lama tak jogging. Stamina low dah.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.