Followers

Wednesday, December 14, 2011

♥ Malas Tahap Gaban ♥

Morning semua, bila "M" dah mengusai diri
malas jadi bertubi2, jawabnya blog terbengkalai la wat sementara
segalanya jadi Malas, tak tau la kenapa...mood tu makin merudum plak
dah tak amik kisah dengan blog la ni, sayang jugak kat BE yang still running tu
tapi malas lagi lebey dari yang rajinnya....nak update ape pun malas
weekend ari tu ada je pi jalan2 tapi gambo pun tak sempat nak transfer dari cik DSLR...
so bergaban2 la malasnya....kalo la ada seorang lagi penulis yang leh updatekan blog mama ni kan best...
Malas Malas malas....
p/s jangan ada sape2 yang terkena jangkitan Malas mama ni k.....
p/s dalam hati ada taman.....

12 comments:

Fitri Senin said...

comel la dia ni..geram

Mama Zharfan said...

hehe me bkn mls tapi tak de masa :p
naper dlm hati ada tmn tu heheh

azam said...

gaban pun tak malas macam ni

Em's Family said...

bile gambar Balqis ade, dah cukup untuk bagi blog anje lively walaupun jarang update :D

MamaYatie said...

biasalah anje..penyakit M dtg & pergi..hehee

dah siap ke baju skool aqish...nnt tunjuk ek..tak sabor nak tengok balqis gi skool

Ummi AmnaAmzar said...

akak pun sedang bermalas malasan nih... angin rajin xbertiup lagi... adoiyaiiii

Salina@IbuAqil said...

Comel sggh itu budak..
Kami pun mood MALAS le dear.. ;)

Dalila Hamid said...

alahai comelnya... nk jadi model ke ni....

Ummi Dania Yasmine said...

patut la dah kurang entry...kkdg ada gak rasa camni....

shark said...

bangun2 jgn malas2..:)

Adyshariz said...

baru je kene hr tu ..dekat 2 bulan gak la..hehe

mamalieyna said...

sesekali mmg penyakit ni mai menyerang..tp jgn dibiar lama2..sayang sama ini blog..^_^

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.