Followers

Thursday, December 22, 2011

♥ Model Cilik Beraksi ♥


















katanya nak jadi artis dah besaq nanti...
he he he mintak dijauhkan la ye sayang, kejap nak jadi Doktor, kejap nak jadi artis
better jadi Doktor k, mama tak sanggup nak dengar gosip2 pasal balqis nanti....

p/s dah lama tak snap2 pic balqis, jarang pegang DSLR sejak akhir2 ni, biler nak pi shoot2 lagik ek....
p/s tak sabo nak tunggu weekend ni, rumah akan bertukar wajah...nanti story k

3 comments:

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

hehehe..biasala kita dulu2 pun cita2 asik berubah jerk..
zaman dh semakin mencabar ni susah nak cakap, hanya doa dan harapan moga anak2 berjaya dlm bidang yg mereka minat.

Em's Family said...

wah bukan main lagi.. boleh jadi iklan darlie, iklan friso, semua iklan pun boleh

ch@ said...

ahahahaha aqish jadi artis, mama jadi pengurusnya la. comel betul, tapiii mcm dah kurus sikitla aqish ni.banyaknyaaa mainan diaaa.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.