Followers

Friday, December 30, 2011

♥ Model Terlaris & Berbayar ♥

dah tak larat nak citer, cuma nak abadikan je gambo yang ada ni

model dah terbaring2









dengan selambanya tak pakai kasut k

model dah penat malas nak layan mama lagik

sibuk nak snap2 kat sebelah butik Coach tu, mentang2 mamanya baru dapat long champ coach dari papa






kanak2 yang dah nak masuk 5 tahun tapi still pakai stroller lagik...
balqis ni patern malas nak berjalan, so kemana2 pun kena sorong stroller ni
tapi semua orang tak syak balqis ni dah 5 tahun...hu..hu...

p/s selamat tahun baru untuk semua, segala azam & cita kengkawan tahun ni dah tercapai ke belum?
ape azam tahun depan?
jumpa lagi siaran tahun depan plak k....

3 comments:

Cik Rose Cute said...

Lagi seronok berjalan kalau balqis suka duk dalam kereta tolak tue hihihi

sall said...

comeinya adik Balqis.

aSmiDar said...

alahai model kecik neh...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.