Followers

Thursday, December 1, 2011

♥ Our Holiday @ Melaka - Part 5 ♥

sambungan lagik, jangan ada yang jemu k
mama nak habiskan citer ni sebelum jadi basi...
citer after solat maghrib kami lepak2 kat sekitar dataran pahlawan tu....













sempat gak mama snap2 key chain yang di jual kat sekitar dataran pahlawan tu...




 
sebenarnya masing2 dah kepenatan dok berjalan sakan dari pagi sampai ke malam...
time kat melaka kami pekena asam pedas ikan pari
memang sedap tapi tak sempat nak snap2 pic la
orang ramai kat kedai tu, malu sikit nak snap2 nanti papa bising plak...

jalan2 kali ni syok sebab jalan2 sampai lebam, sian balqis tapi balqis good girl
tak meragam pun lagipun dia dah besaq kan....

2 comments:

Alycia said...

alycia lame gile xjln kt melaka.. last ms zaman sekolah2 dulu kot...

mama rifQy said...

mmg sampai lebam la bergambo ni..mujur la balqis ni tak moody..kalo tak, tensen jugak kan??

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.