Followers

Wednesday, December 21, 2011

♥ Pengaruh TV & Iklan Kegemaran ♥

Budak2 memang senang sangat terpengaruh dengan iklan2 kat TV
kalo balqis pun sama gak la, iklan yang paling digemari & pantang sekali kalo ada kat TV adalah....

MCD.....then lagik satu KFC la..
pantang la nampak logo "M" atau kepala KFC tu...
harus la menunjuk2kan tangannya ke situ
tapi yang benonya bukan balqis nak makan sangat pun
balqis suka pi pun sebab ada playgroud kalo KFC @ MCD yang tak de playground tu 
tak de dikisahnya der...
prosperity ni harusla kegemaran mama, tak try lagik pun
nak jadik model MCD plak...



budak2 zaman sekarang tak macam kita zaman dulu2 kan, ape nak semua leh dapat
kalo kita2 dulu jenuh la nak makan sedap2 lagu ni...
dah besaq baru la merasa nak makan benda2 camni...
lagipun dulu2 tak de banyak fast food cam sekarnag ni kan....

8 comments:

Liza said...

Besarnyer burger tu kt dlm tv tuh.. Tv baru ekkk? ;)

pena rozie said...

I like Mcd....

atty's said...

kty dah 2-3 kali jugak makan..

Salina@IbuAqil said...

Betul tu sis.. Skrg ckp je nak mkn apa.. Start enjin kete trus bwk.. Zaman dlu mak ckp "Mak dapat gaji kita pegi ye" Jenuh nunggu.. ;)

Nana said...

waduh prosperity
kegemaran selamanya

Ummi Dania Yasmine said...

Tu lah...budak2 sekarang mmg banyak pilihan fast food!!! alehaiii aunty dan dania pun suka MCD macam Balqis!!!

ch@ said...

betul-betul. tapi sama mcm aqish la, oni pergi sini nak main playground je. yg layan makan mak pak dia. hahaaa.

pN aNNA said...

Salam...
boleh tak saya kongsi... minuman ini...untuk lengkapkan khasiat apa yang kita makan tadi...
http://ronasuperfruits.blogspot.com/

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.