Followers

Thursday, December 1, 2011

♥ Sale Yg X Worth It!!!! ♥

Moring semua, kejap je masa berlalu dah masuk bulan penghujung tahun...
azam & cita2 tahun ni tercapai tak?
ok citer pasal PONEY sale kat SACC Mall Shah Alam
mama ada pi weekend ari tu, sebab mula2 ingat nak kain ela nak wat baju sekolah balqis
then alang2 dah sampa situ terus la singgah kat Sale tu
b4 this mama pernah pi jugak then banyak choice baju yang cantik2
tapi kali ni memang too bad la, baju dah lusuh2 then kebanyakan baju yang sale semua untuk kanak
berumur 5 tahun keatas, balqis walaupun next year dah 5 tahun
tapi still kena cari baju size 2 years, kalo tak nanti besaq gedabak la jawabnya....
jom tengok hasil rembatan & pic2 time sale tu...

ni semua baju2 yang dilonggok kan
tulis kat situ RM5 sehelai, tapi kena hati2 k sebab deme campur sekali dengan harga lain....
rata2 untuk kanak2 yang dah meningkat dewasa...
less memaang 70%
tapi kalo yang cantik2 tu mesti ada member card Poney then leh la dapat 70%

dan hasil rembatan ari tu cuma 2 helai je
bosan mama dok menilau cari baju sana sini
aim nak cari cardigan untuk balqis tapi tak de....so sad....


so akhirnya dapat la sehelai kemeja putih + t shirt hijau little mermaid
t-shirt tu mama tak nak beli yang benonya
tapi balqis dok sibuk nak sampai nangis2 last2 papa soh beli je la...

so kesimpulannya sangat2 tak syok sale kali ni
kali pi semata2 nak ke sale ni memang tak worth it
sib baik kami ada ke tujuan lain...sebab papa memang pantang kalo ajak pi tapi at last tak beli gak...
so ada sape2 yang pi sale ni ke?

7 comments:

e!ya said...

pernah jugak pergi..tapi yang xbest dorg macam nak clearkan stok lama..baju yang dah lama ada sale spt kat JJ..or sogo..

Nad @ MamaZakwan said...

takpegi..
sbb taktau pun, hehe
baju budak laki lagi susah nak cari kot
lagi la besar zakwan
mesti tak byk choice, huhu!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

jarang pergi sales poney walaupun sekangkang kera :)

mamalieyna said...

isnin lepas ada lalu SACC mall..lalu jela, tak singgah pun, tak larat nak jln2 dah..hee~

Mama Zharfan said...

dh lama tak pegi sale mana2 heheh

Zana Adieyza said...

shopping sakan!! bestnya!!

mama rifQy said...

mmg le na tak pegi..hahahhaa...tak logik kan ? hehehhehehee

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.