Followers

Wednesday, December 21, 2011

♥ @ Taman Bukit Melawati ♥

2 minngu lepas kami pi Bukit Melawati lagik
dah tak de tempat lain nak pi Bukit Melwati pun jadik la....
janji dapat bawak si manja bersuak ria...
jom layan piccas2 yang ada....

tiket untuk naik train ni murah je RM3 untuk dewasa...untuk pegi & balik
kanak2 RM1, untuk bawah 3 tahun Free je
kanak2 yang dah tak sabo nak naik train tu...





















malas nak citer tepek gambo je aci tak?
we enjoy bertiga je, lagi 2 minggu je balqis dah nak sekolah...
this weekend kami wat misi cari barang sekolah untuk balqis + nak cat rumah...

12 comments:

Ila said...

bestnya..tak pernah lagi gi bukit melawati ni

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

owh anje p sini..bagus2 len kali bleh km bawa annur plak... cam menarik jer. kami plak p taman orkid & bunga raya akekeke naik turun syatel je kt sana..50 sen sekali naik... nanti kite cerita pasal jalan2 kt sana eh...

Mama Zharfan said...

me singgah tgk pics ;)

azam said...

mmm...macam menarik je....

nanti nak g juga lah

mummy_ayu said...

best tu jenjalan..tak pernah gie sana lagi..
samala Ayu pun, minggu depan nak cari brg2 sekolah for Ian, and Iris..confirm nak gak tu..

sue zainun said...

penah gi gak tapi tak sempat lak nak masuk

MrS. F!zA said...

alamak takutnya..tu bukan siamang ke anje??

Dalila Hamid said...

best kan cuti2 dapat jalan2... dela x pernah ke sana lagi...

Sidratul Muntaha said...

lain kali amik gambo aqish kat belah blkg sikit
situ lagi cantik
huhuh
last year dah pergi kot?!
kan satu pakej jugak dgn tmn ikan kat belah bawah tu
tka gi jugak ker?
situ pun seronok juga

Nana said...

xpenah lg sampai sini
tingin nak g sekali

Alycia said...

salam mama balqis.. lama alycia xjenguk sini.. budak2 kalau naik tram mcm tu mmg suka kan..

*∽ IZAN ∽* said...

seronoknye Balqis... peace sepanjang masa eheheheehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.