Followers

Thursday, December 15, 2011

♥ Tiket MURAH Aladdin Musical @ Sunway Lagoon ♥

Aladdin The Musical, sape suka tengok & sape pernah tengok?
kat opis mama banyak la banner Aladdin ni, tapi mama tak pi tengok pun 
walapun dapat rege staff...murah giler, tapi cam tak minat la tengok musical ni...


ni price untuk pengunjung luar, mahal giler kan...
tapi.....


EXCLUSIVE OFFER* FOR SUNWAY GROUP STAFF TO
ALADDIN THE MUSICAL
YELLOW ZONE (from December 5, 2011 - January 2, 2012) 
BEFORE DISCOUNT        : RM 100 (Adult) RM 50 (Child) 
AFTER DISCOUNT        : RM 20 (Adult & Child)*

BLUE ZONE (from December 5, 2011 - DECEMBER 16, 2011)
BEFORE DISCOUNT        : RM 200 (Adult) RM 100 (Child)
AFTER DISCOUNT        : RM 60 (Adult) RM 30 (Child)*
RED ZONE (from December 5, 2011 - DECEMBER 16, 2011)
BEFORE DISCOUNT        : RM 250 (Adult) RM 120 (Child)
AFTER DISCOUNT        : RM 75 (Adult) RM 36 (Child)*

ni price untuk kami, so cheap tapi tak leh jual kat sape2 k
untuk kegunaan staff sendiri melainkan staff bawa orang luar untuk tengok
so leh dapat la tiket ni dengan harga yang murah
sebab nak masuk gate tu kena tunjuk Id Tag....

ada sape2 yang dah tengok?best ke Musical ni ek?

2 comments:

ZSqueenbee said...

kalo tlg blikn xleh ye??
tp so far yg komen mmg best..xtau la plak...
mahal jugak tiket tu yg simpan je niat nk tgk..huhu

Nana said...

seb baik tak minat nengok musical hehe..
kalau tak jeles juga tgk rege murah tu ahahaa

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.