Followers

Wednesday, December 28, 2011

♥ When Mama Countdown The Day For..... ♥

 GA dah umumkan Parents induction Day Sabtu ni...
mama plak yang berdebar2 nak tengok balqis pi sekolah...
xcited tu jangan citer la, balqis dah janji dia tak kan nangis
kita tunggu dan lihat je lah hope memang tak nangis la ye sayang...
ni pengumuman from GA punyer Facebook
la ni info semua thru Facebook je, parent kena alert la sikit...

ni GA balqis nanti kat Subang Bestari, dah siap pun school balqis
GA Subang Bestari baru open awal tahun depan
b4 this balqis dapat sesi petang kan, now Alhamdulillah dapat tukar sesi pagi
so class start 5 Jan 2012 dari pukul 8.30pagi sampai 11.30pagi
kalo class pagi2 ni cepat sikit ilmu tu nak masuk, kalo dah tengahari sian plak takut ngantuk nak tido...
TQ to teacher mawar yang tukarkan class untuk balqis...

so planning nak balik kampung terbatal sebab nak pi Parents Induction ni...
hidup anak dah bersekolah pun akan berubah starting tahun depan...

p/s to balqis lkena jadi good girl k, jangan nangis....
school anak kawan2 start biler plak?

7 comments:

Ila said...

faiz pun gi ga tapi 31 ni takdapat gi..tgh cuti2 malaysia

Jom Singgah Baca : Wordless Wednesday #6 | Kalau Berani Samanlah!

Ely Hasrul said...

sami start 3jan. smlm baru settle registration dia.. hehe lambat tp sbb sami mmg duk situ dr baby dorg mmg simpan satu spot utk dia (agaknye dorg tau kot yg kitorg nih mmg lambat hahaha)

jgn lupe update gambo aqish nntii

e.l.i.s.s.m.i.e said...

eliss msh menunggu offer letter. katanya register 31hb ni.haiiihh..berdebar

ibuafiqahhuzaifah said...

tadika anak dah start orientasi hari ni smpi jumaat..class bermula 3hb januari cam sekolah harian gak..

risaunya x usah cakap..seharian asyik teringat jer..
harap2 sumanya ok n cepat dapat kawan baru..

good luck to u!

Em's Family said...

emir insyaAllah akan pergi sekolah yang same.. mungkin, tapi tak pasti lagi.. boleh tak beberapa hari lagi still tak make a firm decision

Iela Fazielah said...

emm..5 hb..lambt lg tu... skolah anak ila 3hb dah stat... syfqah dah xsabr ni nak gi skolah

Amna Faqiha said...

3hb jgk..sama2 lah harapan ibu bapa smoga anak2 dpt sesuaikan diri

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.