Followers

Wednesday, January 11, 2012

♥ Attention to All Winner & TOP6 Contest ♥

Morning semua, sambungan contest yang dah lama terhenti...
so mari kita tamatkan contest berantai yang dah berzaman2 tak habis
so sorry sebab terlalu delay, mama dah tak larat nak monitor contest
since kat opis tak de tenet so masa lagik la terhad, makanya mama wat keputusan untuk 
tamatkan terus contest ni...so berikut gambo2 pemenang sebelum ni
dan yang layak untuk rebut Grand Prize
 " GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON 
"VACATION" 2D1N & SPONSOR BY aNJe a.k.a MaMa_BaLQiS" 

ok ni semua link2 contest, kalo ada gambo sape yang tertinggal sila pm kat entry ni k

http://damiaqish.blogspot.com/2011/04/tahniah-top-6-cute-baby-with-hat.html

http://damiaqish.blogspot.com/2011/05/winner-cute-baby-with-hat-contest.html

http://damiaqish.blogspot.com/2011/09/dan-pemenangnya-adalah.html

http://damiaqish.blogspot.com/2011/09/tahniah-untuk-top-6.html

http://damiaqish.blogspot.com/2011/06/tahniah-kepada-pemenang-mom-me-sweet.html

http://damiaqish.blogspot.com/2011/06/top-6-mom-me-sweet-photo-contest_01.html

http://damiaqish.blogspot.com/2011/10/tahniah-kepada-pemenang-contest-baby-in.html

http://damiaqish.blogspot.com/2011/10/top-6-baby-in-baju-raya-contest.html







Details pasal contest ni akan mama umumkan dalam masa terdekat
sekarang ni tengah confirmkan hadiah dengan penaja dulu...
so nanti pemenang yang layak kena wat entry mengenai...................(akan diberitahu kelak)
dalam tempoh masa 1 bulan diberikan....so semua peserta diminta untuk alert
sebab entry yang bakal anda karang adalah berkaitan dengan blog mama sendiri.....
Tahniah untuk kesemua yang terpilih & good luck untuk semua...

Senarai penaja kali ni...
http://kayyana85.blogspot.com/
http://bajukurungbudak.blogspot.com/
http://alwzbemybaby.blogspot.com/
http://fantaghirolyn.blogspot.com/
http://syilasyira.blogspot.com/
http://www.twolittlejj.blogspot.com/

hadiah akan dipos terus oleh pihak penaja, nanti mama arrange kan hadiah untuk pemenang k

p/s ada gambo pemennag yang double sebab mama copy paste gambo kemenangan peserta b4 this...
so total peserta ada dalam 30 orang.....lokasi percutian akan dipilih oleh mama....
p/s penaja sila bagi respon sekiranya masih berminat untuk menaja hadiah....dan sila nyatakan sekali hadiah yang ingin ditaja oleh anda....

3 comments:

airis naufal said...

anje. knaoa sy tk termasuk dlm senarai penaja?

kayyana said...

anje, penaja tu utk contest selepas ni ke?

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

alahahiiii cam susah je huhuhu xpe try je hehhehe..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.