Followers

Wednesday, January 4, 2012

♥ Balqis THE BEST ♥

Morning semua, ari yang ceria, mesti ramai yang cuti ari ni hantar anak pi school kan...
balqis esok baru start pi school...so today dok daycare Strawberry lagik
tapi dek kerana balqis masuk school esok, today teacher daycare Strawberry kasi balqis
masuk school strawberry belajar dengan kengkawan dulu...
since kat daycare tu cuma balqis sorang je budak Genius Aulad...
Genius Aulad Subang Bestari start school esok....esok mama cuti...
hati rasa cuak giler la....anak nak school mama plak yang cuak 2 kali ganda
dan untuk 1st day lagi kami dah soh balqis naik van sendiri...mama + papa follow dari belakang je
tanpa pengetahuan Balqis & driver van....nak jadi mamapaparazi jap...
nak bagi balqis beranikan diri, be more independent...

sebab time mama taska dulu, 1st day mama pi sendiri naik van, tak nangis pun
see mama behave k, atok balqis datang lambat sikit bayar yuran....mama tak nangis pun
so mama nak balqis pun behave...mama + papa still follow balqis, dari monitor dari jauh je..
so semalam wat pertama kali kat daycare, hati risau gak takut balqis nangis
dalam kol 11 pagi mama call, teacher cakap balqis tak nangis langsung
elok je main dengan kengkawan, then teacher cakap balqis "Friendly"
mudah berkawan....makan banyak, tido cukup...
senang hati mama dengar....so tak payah risau lagik..
lulus untuk daycare, untuk school kita tunggu esok plak k....
hope balqis tak nangis ye sayang....

p/s semalam dapat reward dari papa sebab dok daycare tak nangis langsung....good girl... 


9 comments:

Em's Family said...

Balqis will be fine macam mama nyer jugak :)

Mama Zharfan said...

smart girl!

amiey lee said...

hee gud gurl

Salina@IbuAqil said...

Balqish the best!!!!! U cant do it!!! ;)

MamaYatie said...

finally...setuju dgn cara anje..let her be independent...

e.l.i.z.@ said...

size s jela plg kecik baju tu kan? sama size la ngan k.riri hihih tp k.riri dh kena pkai tudung sbb dh masuk 6yrs ;)
selamat bersekolah balqis!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

my nuha semalam htr taska meraung.tapi hari ni dah ok. lega btol :) semoga dua2 jadi anak yang genius :)

mummy_ayu said...

pandainya Balqis..bagus la dia..

Nana said...

budak zaman skang seme dah bijak2 belaka kan
jrg dah nk tgk yg nanges2

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.