Followers

Friday, January 20, 2012

♥ Balqis Dapat Award ♥

Award ape plak yang balqis dapat ni?
jom baca entry selanjutnya

balqis dapat award budak paling baik & mendengar kata..
jangan tak pecaya k, bukan nak bangga anak sendiri, tapi hakikat ni dah lama mama tau
since dari pengasuh b4 this, dia pernah jaga 30 orang budak silih berganti la
tapi dia cakap budak yang paling baik sekali balqis
dengar kata & tak nakal, sekali cakap je tak payah nak warning banyak kali

then semalam terima kata2 yang sama dari daycare balqis, teacher daycare cakap balqis
budak yang paling baik, dengar kata & tak nakal...senang nak jaga dia..
rasa berbunga2 dengar bila orang puji anak kita kan...
sama jugak dengan school, bila mama calll teacher balqis dia cakap balqis tak nakal pun
ape teacher cakap dia dengar...

selalu anak2 ni dengan orang lain dia mau dengar kata, balqis yang lebeynya dia takut orang marah dia tu yang cakap ape pun dia dengar....tapi ada gak budak2 yang satu daycer dengan balqis teacher cakap nakal sangat suka kacau budak lain, girl plak tu yang wat camtu...
ape pun mama bangga dengan anak mama sebab pandai bawak diri, kecik2 lagi dah pandai jaga nama baik keluarga....good girl la balqis ni....

10 comments:

Ely Hasrul said...

ini mmg diperakui.. aqish mmg baik, tingat dia tgk aje sami lari sana sini, sure dia pelik napa lah sami cmgitu haha

Qaseh Suhaida said...

bagusnye balqis....

sejuklah perut ibu yg mengandungkannye

ADEEYA said...

Wahh tahniah Balqis. :)

fieda said...

girl2 ni mmg budak baik kan..

mamalieyna said...

good girl balqis..mamanye pun tak la susah hati..lg berbunga hati~ blajar rajin2 ye....

win@momyShaneQeisha said...

cutenya balqis..happy sgt dpt anak yg mendengar kata cam ni.senang nak didik kan

mummy_ayu said...

wah..good girl la balqis ..siap cikgu puji lagi..bagus sgt..
Anje pun seronok dengar kan?

eyeyou said...

tahniah dpt anak yg baik n dengar cakap..be a gud girl balqis!!

adianiez AIDA said...

gud girl balkis...
anak2 aida baik & dgr kata juga teacher kata. but ~ byk cakap! hi hi...


nota kaki : klik sini & jom join simple giveaway – hadiah voucher KFC yg best

Bionic women said...

gud girl balqisss..unty indu balqis

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.