Followers

Friday, January 20, 2012

♥ Family Rita Rudaini ♥

comey anak dia yang ke2 ni kan,dulu pernah dengar rita kata anak 1st dia tu gelap sikit sebab dia suka tengok citer Tamil...yang 2nd ni gelap sikit maybe dia suka tengok filem omputih kot...
ada kena mengena ke ek dengan kulit anak nanti?

mama dulu time preggy suka sangat tengok CSI MIAMI & NEW YORK

semoga berbahagia k, banyak sangat isu rumahtangga rita ni, malas nak citer kita share gambar kebahagiaan dia je k for today....

p/s selamat bercuti panjang semua....

5 comments:

Joy said...

semoga yg terbaik utk dia & family..suka tgk dia sbb lawa..hot mommy gitu :)

maszmadi said...

ooo suka tengok cerita CSI, patut arr balqis ni independence gurl... hehe

ADEEYA said...

Wahh larat dia dukung dua dua :D hehee comel yg 2nd tuu :D

Mama Zharfan said...

epi holiday anje!

mamawana said...

Chomelnyer tiga beranak ni... semoga masalah rumahtangganya dan kehidupannya dipermudahkan dan diberkati Illahi.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.