Followers

Tuesday, January 17, 2012

♥ Gadis Litar Beraksi ♥

ni gambo sekitar perlawanan, tapi dapat snap2 sikit je sebab patutya tak leh snap2 langsung
sebab atakut cahaya flash tu mengganggu konsentrasi pemain...so kat TV blah atas awal2 dah mention
"NO FLASH"...

ni mama snap2 dari atas masa baru sampai tu...dah ramai orang, kami dok yang paling bawah sekali

see dekat je denga pemain, tapi sayangnya papa salah amik tempat la, patut dok belakang Lee Chong Wei..
20 minti je balqis bertahan pastu dah mula wat kerenah dia...
ape laie mama ajak la pi kuar jap cuci2 mata...
then sempat lagik balqis nak posing kat kete merah ni





















perasan tak la ni balqis kalo snap2 pic suka wat teleng kepala...
ape punyer fesyen da....
papa time ni dok khusyuk la layan badminton.....

so next after this ada rezeki nak pi Formula 1 plak...
then pi Anugerah Bintang Popular, kalo ada rezeki dapat tiket VIP lagik la...
camne la balqis nak dok diam kalo kami pi ABP tu nanti ek...

p/s dah gian nak posing2 sakan plak, since tengah cari gambo yang shantek2 untuk cuci nak frame

3 comments:

maszmadi said...

teleng2 kepala pon x per... balqis tetap cun wo pose gitu..

ummiaqeef said...

jadi gak pegi ye..kite x pegi pasal aqeef x sihat..

mamalieyna said...

ooo turun bukit jalil eh..awat la tak singgah umah sat...kalau pi ptg tu dpt jumpa ibu sefamily...huu~

yg pntg haidar dpt jumpa balqis..skrg kekunun dok main2 tepon balqis..hikhik..ada2 je dia tu..dok umah takde kwn..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.