Followers

Tuesday, January 17, 2012

♥ Gadis Litar Part 1 ♥

Habis aktiviti ke Zoo Negara semalam, esoknya kami ke Bukit Jalil tengok Final Badminton
semua ni gara2 papa peminat tegar badminton, habis kami sekali kena angkut..
memang ramai jugak la orang datan tengok, tapi parking tak de la sesak sangat
mama cuma risau takut balqis ngamuk boring je....
so sampai2 kat sana tengok ada pertunjukan kete...ape laie tak lepaskan peluang untuk snap2 la

model yang tak penat2 nak bergambo
kalo bergambo dengan kete bukan main suka lebey2 lagik kete warna merah ni...

model litar, tapi untuk tontotan mama je..







papa belikan tiup sorak warna merah tu untuk balqis RM5
tapi kan tak sampai 1/2 jam dah rosak...adei...ganas sungguh la balqis ni....

p/s today papa ada interview pegawai bomba, hope ada rezeki dapat...doakan k...amin...

5 comments:

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

bukan main posing..insayallah kalau ada rezeki tak kemana

mummy_ayu said...

wah..posing lagi tu..sporting tul la Balqis nie..
Anje, nanti jemput tau ke buzzday party Ian..12.2.2012...card jemputan ada kat blog & FB pun..

airis naufal said...

comei sgt la balkis ni.

Ms Fai said...

comel balqis posing dgn keta tuuu... akak, fai doakan semoga papa balqis berjaya dlm interview tuu...

sue zainun said...

gadis litar yg comel..

insyaallah semoga ada rezki :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.