Followers

Tuesday, January 17, 2012

♥ Gadis Litar - Part 2 ♥

Sambungan Lagik......

time balqis tengah posing ni, jadi perhatian orang sekeliling plak
macam model kete plak, kalo sikit2 tak de
gaya nya dah wat cam kete papa plak....



mama yang snap2 pic dia, leh plak pandang orang lain yang nak snap2 pic dia...

kami bersama



then time mama nak pi cari makanan untuk balqis, leh plak terserempak dengan amoi2 model maybank ni
kalo main game smash leh dapat beg ekslusif dari maybank ni
bukan main tegar lagi mama nak main sebab na dapat beg kan
tapi tak menang pun, so then amoi tu kata nak senang pi log in FB kat IPad yang maybank sediakan
then leh dapat beg tu...he he he ....so ape laie pi la
redeem yang pertama akaun FB mama la, then leh plak mama tanya kalo log in untuk husband leh ke
dia kata leh je since tak ramai orang, so log in untuk papa
then tanya lagik kalo untuk balqis leh....boley jugak

ha ha ha untuk ada akaun FB anak beranak yang di monitor oleh mamanya
leh redeem semua, so dapat la 3 beg tu...amik la satu sorang...
papa wat beg badminton, mama wat beg lappy & camera..
balqis plak wat beg simpan buku + warna...

acara jangka dari kol 1petag sampai 7 malam
tapi kol 4 petang camtu dah habis....
gambo mama + balqis masuk TV time berita ada sape2 perasan, kami dok barisan depan tempat VIP..
tapi bukan la VIP besaq pun, just small2 guest je...
tikey tempat paling bawah RM40...mahal tol...sib baik kami dapat FREE je..
kan best semua barang pun FREE....

No comments:

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.