Followers

Saturday, January 14, 2012

♥ Hantu Wall Deco2 ♥

Lepas dah cat rumah warna baru....tangan & nafsu mula nak berdeco2
pantang la dapat peluang ke shopping complex, 1st place yang mama pi
"Home Furnishing" 
dulu selalu pi tempat balqis...la ni tengah aim nak deco2 untul wall plak
barang beli kat Ikea ari tu tak sepat nak gantung lagik...
dah sibuk nak menambah perhiasan deco2, baru2 ni ade tempat wall deco dari Airis
nak wat frame Wall gambo balqis, nak wat besaq
ada tak sape2 yang pernah beli wall deco cam kat bawah ni....








rata2 wall deco kat atas ni RM39 - RM45...
ada banyak size...yang tecik & besaq
tapi kat pasar malam pun ada jual gak, cumanya ramai yang kata kualitinya kurang bagus
cepat tercabut ye ke?wall sticker kat atas ni ok ke ye?

ada sape2 pernah beli @ nak share website mana yang ada jual?

2 comments:

nur choki choki said...

aah y pasar mlm tu cepat tercabut...

Iela Fazielah said...

betulla tu.. yg pasar mlm punyer murah... nak kata cepat tercabut tu x jugak tp nak pasang tu yg xbest..koyak2

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.