Followers

Monday, January 30, 2012

♥ Kebuntuan Mencari..... ♥

Selamat Pagi semua, ari ni rasa letih + ngantuk
sampai kebuntuan nak cari idea nak menulis...
weekend yang tak banyak aktiviti, banyak planning mama terbabas....
projek deco2 terbatal then projek jalan2 pun terbatal...
weekend rasa cam singkat sangat2...

kalo la dapat jadi housewife seronok je dok rumah tak payah datang keje...
haish....dah semangat bangat nak jadi housewife ni, biler la akan tercapai semua tu...
semalam tengok gak AJL, awal2 lagi dah tidokan balqis dalam kol 8 lebey
bagi memberi laluan mamanya nak layan AJL...
semalam dah gaji tak sempat plak nak pi amik duit kat bank
pagi2 ni pi mesin ATM leh plak mesin tu rosak, saje je nak bagi mama berjimat ek..
memang azam tahun ni nak lebeykan kepada menabung untuk masa depan...

5 comments:

eima said...

waktu cuti bersalin dpt la merasa jd suri rumah sepenuh masa..besth...huhuh

mamasuri said...

bestnyer jadi housewife kan..hehehe...sy thn ni matlamat nak menabung jugak ni...

Em's Family said...

kalau dapat jadi surirumah, best nyer.. mira semalam emir pun bantai tido pukul 12 lebih :D

Adlina Husaini said...

hi anje!! lama tak datang sini, dah tukar kaler umah eh..sejuk je kaler ijau

bagusnya azam nak menabung..kita bertahun tahun azam yg sama tapi tak byk2 pun..ada je menda nak beli..hihi

bagus lah, biar lama2 skit atm tu rosak, susah nak kuar duit susah lah nak habeh duit tu ^_^

*salam dari adlina putrajaya*

sue zainun said...

selamat pagi..hoho sue pon mls nak dtg keje arini..redup je suasana..cam nak tido balik..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.