Followers

Wednesday, January 11, 2012

♥ KeyWords Terlaris Sepanjang Zaman - http://damiaqish.blogspot.com ♥

Mari kita share Info pasal Keywords Nuffnang....

Keywords, ada sape2 yang tak tau ape tu keywords?
kata kunci untuk blog kengkawan
kalo blog mama keywords terlaris sepanjang zaman adalah
"Makanan bayi Setahun"

sebab tu mama leh dapat BE mamil Gold running sampai ratus2 sebab keywords blog mama paling glamour tajuk tu, sebab Mamil Gold tu ada kaitan dengan pemakanan untuk kanak2...
so sebab tu la pihak penyiar iklan Mamil Gold bagi BE tu running lama kat blog mama...
sebab mama pernah tanya Nuffnang pasal benda ni, then Nuffnang kata rata2 pihak iklan dari mana2 company akan cari blog yang suka bercerita benda yang ada kaitan dengan produk dia...
so dari situ leh mempromosikan iklan untuk company tu...(erk...paham ke ayat mama ni?)
kiranya iklan mengikut kriteria entry kat satu2 blog tu la, macam blog mama suka citer pasal anak2
pasal update shopping, semua tu sedikit sebanyak mempengaruhi iklan Nuffnang gak la
nanti mama cari balik email yang Nuffnang bagi ari tu berkaitan isu ni k...

time nak cash out ari tu BE untuk Mamil Gold tu je dah cecah sampai RM160 lebey la...
Alhamdulillah rezeki berblogging....amin....

so keyword blog kengkawan selalunya yang paling glamour keywords ape?
Keywords ni leh tengok kat Nuffnang punyer akaun k...

-pi kat Nuffnang
-Analytics
-cari KEYWORDS blah kiri....

Selamat Mencuba....

2 comments:

Mama Hanim said...

Bestnya anje..banyak tu dpt fulus..tahniah.
BE blog saya stakat ni plg byk pon puluh2 je utk 1BE. Jeles ar cmni..hehe.

sue zainun said...

owh.camtu..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.