Followers

Wednesday, January 18, 2012

♥ My Idea For Picture Deco2 ♥

Morning semua....balqis kan suka bergambo tapi kalo dah banyak sangat gambo
leh jadik pening jugak nak pilih gambo yang TERbaik untuk dimemorikan dalam FRAME
so mama tengah pilih2 gambo nak gantung kat wall rumah...
dah lama kenan dengan design ni

 pinjam dari FB owner deco2 ni...
sangat cantik teringin nak tepek gambo balqis kat wall rumah...

then mama pun mengilhamkan gambo yang cam kat bawah ni
gambo2 jenis memek muka balqis...
CRY - gambo ni dah siap edit, tapi nak soh tokey deco2 tambah wording ayat "CRY"
"SAD"
SMILE
HAPPY

so ada 4 memek muka la kiranya...nak letak bersebelahan cam contoh bawah ni..

ni contoh mini cotton frame...tapi mama nak letak gambo balqis dalam 4 memek muka...
pinjam gambo ye...nak wat contoh je, comey gambo babu kat atas tu...

then lagik satu set mama nak wat..
perkembangan tumbesaran balqis
from New Born
1 Years
2 years
3 years
4 years
and 5 years...

nak wat contoh yang macam ni


ok tak?dah tak sabo nak tempah ni, nak tengok hasilnya
dah banyak frame beli gak, weeknd ni nak deco2 rumah...since papa nak pasang para kat wall
so nanti kalo dah deco2 mama share kat blog ni k....

sape2 nak dapatkan tempahan leh ke FB Airil Wall Deco

6 comments:

syawalsimpsons said...

sue mmg selalu order kat airis wall deco ni..mmg puas hati la..kena lak umah pon dekat....sekarang ni dah 2X dah order..insyallah nak order FM pualk..

mummy_ayu said...

wah..comel la frame mcm tu..dah jengah dah FB dia..diaorg cloese order la untuk 2 minggu nie..apa pun..memang comel..nak gak order nanti..

atty's said...

nanti dah siap jgn lupa buat entry tau

airis naufal said...

TQ ANJE.. promo my wall deco.. sya lah owner je.. hehe
kalau anje nak oder, emelkan gmbar kat airisnaufal@yahoo.com. dulu sya ade nk taje hadiah contest anje, tpi anje x de pulak mention name sy kat contest tu..hehe.. kalau nak oder, hntr pic skang, lpas CNY bru proses sbb kilang close 2 minggu

http://airisnaufal.blogspot.com/
http://cottonframe.blogspot.com/

Iela Fazielah said...

mcm menarik..ila xdan nak buat utk rmh sendiri.. target area ila kat tangga

kayyana said...

nk try jugak lak..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.