Followers

Monday, January 16, 2012

♥ Our Weekend - Zoo Negara Part1 ♥

Morning semua, acara pi zoo ni adalah acara tahunan kami
wajib pi tiap2 tahun since kami every years dapat tiket FREE...


FOC tiket untuk kami bertiga


anak gadis mama cam moody sikit time ni
stroller Wajib bawak k, sebab balqis double triple malas nak berjalan
kami bergambo dulu sementara tunggu kawan mama pi amikkan tiket untuk kami bertiga

ni la kawan mama tu, dia keje kat Zoo ni so every years dia dapat 30 lebey tiket FREE
kami sekuarga dah jadi permenant booked tiket zoo ni kat dia...
lawatan pertama pi tengok monyet2 kat jalan pintu nak masuk tu
then tengok anak kuda ni, 
balqis takut2 yang sebenonya nak bergambo dengan kuda ni....

ok tu untuk entry pertama, entry selanjutnya...ada lagik k, jangan muntah ari ni semua citer pasal Zoo je

p/s weekend ari tu kengkawan pi mana?

8 comments:

Ely Hasrul said...

beshnye! amazingly zoo pon fav place kitorg sbb sami suka pg zoo.. insyaAllah ujung thn nih nk pg la zoo (walhal dekat aje hehe)

azam said...

nice....ni malas bawak anak g zoo...penat jalan nak dukung pulak....hehehehe

Masya said...

wah² cantiknya cermin mata balgis, baru cadang nak bawak amir pg masa cuti raya cina nanti.....

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

best nya tiap tahun dapat tiket free

Mama Zharfan said...

beshnya dpt tix free heheh

eima said...

lama tak pegi zoo ... dgr cite dah mahai dah skrg ni ... nk gak tiket free tu ...hikhik

SYANI said...

Masa ni orang belum ramai yer... syok la nak jalan2

ZSqueenbee said...

xsbr tggu baby sye besar leh ajk die jenjalan kt zoo..time ni kecik lgi nnti mama papa die terOVER excited..hihi

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.