Followers

Tuesday, January 3, 2012

♥ Parents Induction - Genius Aulad Subang Bestari ♥

Salam 2012, tahun yang menjanjikan lebey banyak cabaran untuk mama...biler plak dah sekolah then tukar taska daycare plak...
Sabtu minggu lepas kami pi Parents Induction Genius Aulad
balqis dah teruja sangat2 nak pi sekolah, today 1st day balqis kat Taska Daycare Strawberry
masa mula2 hanar tadi nampak balqis macam cool je, tak nangis happy sebab banyak playground kat situ
kira lulus la bila balqis tak nangis langung,good girl tak leh nangis kan...
so tinggal nak tunggu pi sekolah je nanti, dup dap dup dap plak kami rasanya
risau takut balqis nangis je, tapi balqis dah janji dia tak kan nangis.....
parents induction ni start kol 8.30pagi untuk sesi pagi
kami diberi penerangan pasal sekolah then pasal transporter....
selain tu leh tengok class anak masing2...

baju uniform dah siap, baru sehelai yang lain tak siap lagi..

ni class balqis warna green...

balqis dok sibuk nak class warna pink...






balqis class 5 Andalaus...
ada 22 students, tapi maybe dikurangkan lagik after this jadi 16 students je...
balqis nama yang last sekali sebab tukar class dari sesi petang ke sesi pagi...
keseluruhan induksi tu berjalan lancar, balqis tak nangis pun sebab kat school GA tu
ada playground, so b4 kanak2 start sekolah deme leh main playground dalam class tu...

mama tumpang gumbira bila tengok balqis gembira, belajar rajin2 ye dah besaq nanti leh jadi doktor....
happy anak nak sekolah tu tak terkata lah....1st time kan teruja sangat2 la...
khamis ni baru start school betul2 punyer....
nanti mama story lagik k....

p/s nak tanya kalo transporter selalunya kawan2 bayar dulu baru naik transporter atau naik dulu hujung bulan baru bayar?like van sekolah @ bas sekolah....

7 comments:

zailamohamad said...

anak saya pon kelas pagi this year..

my son d Kota Kemuning punya, saya ambil transporter GA, RM85 sebulan bayar awal bulan before 7hb..

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

whh aqish nk pi school dah hehhe cntik uniform

Qaseh said...

wahhh selamat bersekolah...rajin2 belajar tau Damia

mama rifQy said...

WAH BALQIS..DAH BESAR..Nape xikat rambhut balqis tu anje? hehehee..

mummy_ayu said...

wah..dah sekolah dah..bagus la Balqis tak nangis pun..Ian esok..tak tau la macam mana...

pasal van tu, bukan naik dulu, baru bayar kan?

Nana said...

seronok tgk sana sini org update anak g skolah thn depan mia plak

Masya said...

wahh.. bagusnya balqisnya tak nangis, thn dpn anak saya pulak sekolah.. harap dia pun x menangis.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.