Followers

Thursday, January 19, 2012

♥ Payment? ♥

Payment tak dapat lagik, heran gak sebab selalnuya Nuffnang tak pernah lambat pun kalo bab payment ni
tapi kali ni agak lambat sikit, mama dah cash out 26 Dec 2011 ari tu, tapi until now payment advice 
yang selalu Nuffnang email b4 dapat cek tu mama tak dapat2 jugak lagik

ada tak sape2 yang sama cash out date dengan mama tapi still tak terima payment?


hu hu sedey2 dah niat hasil Nuffnang kali ni nak beli game psp untuk balqis...

6 comments:

mama tisya said...

awal feb baru dpt rsnye

kayyana said...

yana tak pernah lg cashkan nuffnang.. nak perap je,,,

Nana said...

kita cashkan 30hb pon xdpt lg
br mgu lepas dpt tp yg cash bln 11 punye

adianiez AIDA said...

tahniah ekk. sebab selalu dpt duit nuffnang...

atty's said...

maknanya kalau anje cashout 26 dec 2011, anje akan dpt duit tu selalunya lepas 30 hari , sepatutnya anje akan dpt pada feb, dalam 6-10 feb camtu, ni tak tau ler raya cina ke, lagi lambat ke.

MamaYatie said...

saya cash out 19/12, payment advice dah dpt tp cek tak nampak byg lagi..huhu

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.