Followers

Thursday, January 19, 2012

♥ PhotoBook Only For RM52.00 ♥


teringin nak wat photobook, murah je kan, tapi ramai yang mama terima komen
ada la antara company yang wat DEAL ni, hasilnya tak memuaskan
tak seperti ape yang digembar gemburkan...pernah gak baca isu seorang pembeli tak puashati dengan photographer one company ni, sebab tulis less sampai 80% tapi hasilnya 
hampeh...ada sape2 yang pernah order online tak?camne hasilnya ye?cantik tak? 

1 comment:

adianiez AIDA said...

aida lom pernah buat. but nak buat untuk nurin (7 years journey). just masih mencari deal yg elok. member pernah buat kat kedai. kurang la quality nyer. tapi mahal!!! kena tgk dulu kot hasil yg telah diorang buat. baru kita boleh confident :)


nota kaki : klik sini & jom join simple giveaway – hadiah voucher KFC yg best

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.