Followers

Tuesday, January 3, 2012

♥ Ratu UNFAIR Shah Alam ♥

Balqis memang ratu unfair, pantang la jumpa funfair mesti mau pegi
balqis panggil Funfair - Unfair....tak tau la ape yang tak adilnya...
so last week b4this kami ke funfair shah alam....kasi seronok ini budak...








tapi funfair ni mahal sikit la, RM2 untuk satu token
rata2 menan semua pakai 2 token so RM4 sekali main...
selalu funfair yang kami pi RM1 satu token, then main 2 token untuk satu menan so RM2 je la so cheap....

p/s weeknd ari tu tak pi mana2 pun, papa dok sibuk cat rumah....
p/s ari ni jangan ade yang salah tulis tahun tarikh k...mesti ramai yang still tulis 2011....

2 comments:

Nana said...

hahaha mcm tau2 je
pagi2 lg dah salah tulis leave form 2011 hahahah

mamalieyna said...

dh onjg rmbut balqis.. susah la nk jumpa pasni..hu~

salam thn baru 2012!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.